BMS Update 1: Sorti !!

Avatar de l’utilisateur

Topic author
amraam
As du Manche
As du Manche
Messages : 10513
Inscription : 12 septembre 2003

BMS Update 1: Sorti !!

#1

Message par amraam » jeu. févr. 16, 2012 7:29 pm

La suite ici:
http://www.benchmarksims.org/forum/show ... post111119

Le fichier est un update, donc à installer sur une 4.32 d'origine, non modifiée.

Le changelog:
Exe
 fix for jet wash in MP behind a player
 Fixes for padlock mode. The padlock callbacks that were priority specific we broken (AA and AG) as were the next/prev padlock functions. These should all work more as expected now separately and together.
 Fix for Angle test value beeing doubled when aerobraking. This fixes the yawing issue when touching in cross wind and fix the gear break as well in cross wind landing.
 Fix for light airplane not rolling when brake released while heavy was rolling OK.
 Increased RTT line width for the RWR for better visibility, and as an example of how to set different RTT line widths for different virtual displays or bigger chunks of drawing code. Width for RWR is configurable by g_fRTTLineWidthRWR right now, we could move this to the 3dcockpit.dat files if we like.
 Implemented additional A/P disconnects:
o when DBU is engaged
o when stall horn is active
 Corrected dashed lines in SMS main and S/J pages.
 Corrected DED ALOW page, now it will be always on the CARA ALOW line when the page is entered.
 Fix for padlock mode: only missiles that are guiding on ownship are treated as high priority now. That includes friendly missiles (which is new) and means that missiles that are not guiding are treated as very LOW priority for padlocking (also new behavior).
 Added code to update the new "Current Keyfile" output on the Setup/Controllers UI screen.
 Hydraulic A and B pressure are now monitored. In case of loss of hydraulic power, the hydraulic pressure is lost more quickly if controls are used fixes the instability of AFM when engine shut down and EPU takes a few seconds to take over.
 Added new config variable g_bExternalWindowsOnTop, which will ensure that external windows are always rendered on top of all other windows and the taskbar. Default is 0 (old behavior), set to 1 to activate.
 Tacref, Loadout, Recon & Gfx Preview in setup: Fix for black screen when FSAA is forced on by the video driver. Fix busted specular highlights and glass shader.
 Corrected DEST OA1/OA2 page DCS up/down behavior.
 Changed gun damage scoring.
 Fixed CTD when the following cfg values were set:
o set g_bShowRainDrops 0
o set g_bShowRainRings 1
 Fix for AIM-120 LOSE/LOSE TOI. The missile kinematic prediction code will now update projections even if the missile shows a losing condition. This should fix the problem where a bandit that turns back into you should make for a winning end game for the missile in some cases and this wasn't reflected previously in the HUD cues.
 Fix for deadlock while client screws with waypoint data, fix crash in 3d.
 3D pit view panning: Reduced translation for small FOVs to make it smoother.
 Fixed Terrain Line-of-Sight Test.
 Corrected IDM OSB Label ("XMT") position being moved while expanding the HSD.
 WinAmp control:
o adjusted playback "resumed" to "started"
o corrected volume up/down linearity (by using the new Winamp 2.x volume API)
o added new config variable g_bWinAmpOldVolumeAPI (default 0), which allows to revert to the old Winamp 1.x volume API in case someone still needs it
 Fixed SetByHQ PAK button falsely reactivating in MP campaign.

Added config variable g_nCampPeriodicSaveMinutes (default 0 = disabled), which allows for cyclic autosave on the campaign host. This enables public hosts to run w/o monitoring and still have a recent savegame available in case the server crashes. Note that the time is in "game" minutes, not real minutes, and that the saving will only be done if the time compression is set to x1.
 AddAdded config variable g_sCampPeriodicSaveName (default "Auto") to set the prefix for the automatic cyclic save name (campaign date and time will be added automatically).
 Fixed HCMS knob vanishing under certain conditions if used as analogue axis.
 WOW trigger modification.
 Animated effects and ambiance sounds will now be frozen correctly if the sim is paused.
 Alert flights (and so intercept) are now generated only when Squadron is HQ controled
this can be disabled with g_bInterceptsRequireHQSquadControl , true by default
 Fixed stick trim being enabled while A/P was active. Now it only works if A/P is off.
 Corrected AA FCR tracks not being displayed on the HSD in NAV mode, now they are.
 Added a "Theater Check" and a "Falcon Version Check" for client connection attempts. Clients which don't match the host theater and BMS version (patch level) will not be able to connect to the host. Please note that there is currently NO proper feedback on the client about WHY the connection has been refused, the client only sees the usual "unable to connect" message.
 CTD fix (aka Mav CTD - probably a 1000 years one) when trying to change Maverick polarity when no missiles on-board. The code was dereferencing Sms->curWeapon which was of course NULL. WPN MFD is in OFF mode without weapons and the crash probably was never found because no one tried to change polarity when in OFF mode. Anyway, it won't crash anymore.
 Fixed debriefing actual TOT "seconds/minutes early/late" display.
 Adjusted UI keymap display to hide the assigned keytext for blue header lines.
Just FYI, keyfiles come with 4 different possible visibility states:
o -2 = hidden
o -1 = visible and locked in UI, header (blue background, no keytext)
o 0 = visible and locked in UI, normal entry (green keytext)
o 1 = visible and changeable in UI, normal entry (white keytext)
 Corrected OTWGlanceForward getting reversed under certain conditions.
 Fixed a bug in HARM POS mode where a HARM that doesn't find a target on the way to the reference STPT was hitting the exact STPT position (What makes it kind of "GPS guided" missile). Fixed that by setting some randomness in the STPT location, not too large so the HARM will find a target if there is and not too small so it'll not hit too close to STPT exact position when a target wasn't found.
 Excluded texture memory check from low memory warning calculation as it is not reliable enough. Lowered low memory warning threshold for the other counters to 64 MB.
 Fixed ACMI shadowmap position.
 Added additional "Environment" entry to the ACMI options menu, where options regarding the environment rendering can be selected:
o "Time of Day": If set (default), ACMI playback will honor the tape timestamp. If deselected, ACMI will render the view in full 12 o'clock noon sunlight, which will help e.g with night tape reviews.
o "Weather": If set (default), ACMI playback will honor the tape weather. If deselected, ACMI will render the view in SUNNY condition w/o clouds or fog, which will help e.g. with bad weather tape reviews.
o "Shadows": If set (default), ACMI playback will render the shadowmap. If deselected, ACMI will be rendered w/o shadows, which will help e.g. with shadow rendering issues.
 Added additional "Big Fonts" entry to the ACMI "Labels" options menu. If selected, this will render the ACMI labels with a bigger font, which will help with readability issues.
 Fixes for DX button mappings set for the button release event. Previously all such bindings resulted in the callback being invoked with key up semantics. Since most discrete callbacks are coded to function with key down invocation there was no way to get the required functions to work completely. The new code allows you to specify three behaviors for any DX button binding and to have separate choices of those behaviors for both button press events and button release events. You can now specify that a binding is invoked with key down, key up or default behavior.

CTD fix for pressing DX buttons in the setup control panel with the new individual DX press/release keymappings.
 Usage of SimMotionFreeze is now prohibited in MP.

Added additional BMS exe icons colors (gold/green/purple). You can select your preferred icon color for the BMS exe shortcut by right-clicking on it, then select "Properties". Go to the "Shortcut" tab and find the "Change icon" button in the lower middle.
 E3 project dome DOF changed from 2 to 14.
 Added a config option g_bMouseButton4TogglesClickablePit (default false). If set, the 4th mouse button (if available) will toggle between mouselook and clickable pit. By the way: the wheel is button 3.
 Added additional "Wind Check" option to the Tower Approach ATC radio menu. If called, the tower will reply with the current wind heading at the airbase in three digits, rounded to full 10 degree steps, and the wind speed in knots in two digits.
 Fix for HARMs not finding targets in POS mode because screwed-up setting of target location causing the missile to go too high and loss ability to find the intended radar target.
 Corrected framerate logfile ("-log") output directory.
 Fix a bug in HARM HAS mode. When locked up, it was dropping target if other threats of the same type (which are not the locked target) were behind 3-9 line. It should drop only if the locked target passes the line.
Data
 E-3 changed to complex. re-DOFed the model and added lights.
 Fixed TDOF for HSI cursor translation.
 Fixed typo in DTC UI. It read Chaff PFM instead of Chaff PGM.
 Fixed SimStepIntercomVolumeUp appearing twice into SimStepIntercomVolumeDown in Keyfile-generator.xls.
 Updated Hub.exe to hide the "confusing" platform label. It will only show when both platforms are available.
 UI Update: Help windows updated with the descriptions of the new functionalities (Ruler, Set bullseye...)
 UI Updates: Pop menus, changed the delete option, not it has better positions to prevent hit it by mistake
 UI Fix: Setup window, now Blur and Boom options works as desired (before one did the work of the other one)
 Logbook patches: Added new vSquadron patch
 Updated the patch list for be able to use all logbook patches in campaign mode
 FM updates for:
o HasOldLandingLight set to zero
o Added TGP and HTS data
o E-3 changed to complex. re-DOFed the model and added lights.
 Corrected HSI bezel template texture.
 Fixed Hub.exe problems with Windows XP.
 Updated SR-71 skins BY MANIACSKINWORKS/ZELEGEND, OCT.2011 RELEASE FOR FALCON BMS 4.32
 Added additional Launcher.exe icons colors (gold/green/purple). You can select your preferred icon color for the Launcher.exe shortcut by right-clicking on it, then select "Properties". Go to the "Shortcut" tab and find the "Change icon" button in the lower middle.
 Added a "Confirm" option for "Set Bullseye" to the UI map right-click menu to avoid accidental Bullseye moves.
 Added additional delimiters to the UI map right-click menu to clearly separate "display" from "set" entries.
 DogFight icons glitches fixed
 UI maps (JSTAR, PAK included based on the wonderful Red Dog's ONC chart) and icons refinements… fit with the BMS's Converted additional theaters (same presentation)
 Numeric scale to PAK slider added
 Updated RF and IF campaigns for KTO
o - Replaced RAAF F-111 with RAAF F-18C (75 Sqn)
o - Replaced ROK F-4D with F-15E-229 (since we don't have the F-15K, the F-15E is its nearest cousin)
o Updated Camo.cfg for KTO
o - Squadrons with appropriate skins, in the game, should now use them
 Falcon4.CT: Reordered Specific for all bombs and fixed wrong Type for CT# 2138 (CBU-89).
Added WCMD.
Changed BRU-55 data in bmsrack.dat so it loads only JSOW, JASSM, JDAM (Up to 1000lb) and WCMD.
Fixed Subtype for WCMD bombs. It was 1 instead of 5.
 Deleted the training mission 17 HMC AIM9 combination due a typo
 Added the mission 17 HCMS AIM9 combination to fix the typo (HMCS)
 Added a full working training scrip of the mission 17 HMCS AIM9
 Changed all text to white in the comms window
 String updates for briefing page / mission list / action point list, e.g. fixes for some overlapping texts.
 Removed dysfunctional high/med/low filter selection from the UI map pop up "Installations" menu.
 Hub.exe: Fixed current directory being passed to CreateProcess.
 Fixed TDOF for HSI cursor translation.
Avatar de l’utilisateur

Fullnegi
Rédacteur
Rédacteur
Messages : 1407
Inscription : 17 juin 2009

#2

Message par Fullnegi » jeu. févr. 16, 2012 9:08 pm

On m'as dit que la façon d'installé l'udpate prêtait à confusion ,

j'ai fait un petit tuto , en espérant vous aider sans faire de faute ;)
j'ai élaborer ce tuto selon ce que j'ai compris de ce qu'on m'as expliquer , donc si il y a une faute ou que vous n'y arrivez pas , je ne suis pas la première personne à pouvoir vous aider.
Cela dis , si je peux , je serais heureux d'essayer ;)

Merci beaucoup pour cette Update , on se raproche chaque jour d'un grand rêve qui nous est possible grâce à vous :)

Image
Pièces jointes
tuto bms.jpg
Image
Avatar de l’utilisateur

musashi78
Nouvelle Recrue
Nouvelle Recrue
Messages : 85
Inscription : 10 juillet 2011

#3

Message par musashi78 » jeu. févr. 16, 2012 9:08 pm

Trop cool !!!!
Merci
ImageImageImageImage
Avatar de l’utilisateur

archibaldgb
Apprenti-Mécano
Apprenti-Mécano
Messages : 286
Inscription : 02 octobre 2006

#4

Message par archibaldgb » jeu. févr. 16, 2012 9:08 pm

Salut Amraam, suis allé sur BMS mais j'avoue ne pas comprendre la procédure d'installation du patch. Plutot que de planter mon installation d'origine (je ne vois pas où installer le patch, original setup folder ?) je vais attendre des explications à venir certainement histoire d'éviter de faire des conneries.
A+

Désolé Fullnegi a répondu entretemps pendant que je répondais à Amraam
Image :cowboy: Bien faire et laisser braire !
Avatar de l’utilisateur

Hollywood 214
Mécano au sol
Mécano au sol
Messages : 544
Inscription : 03 juillet 2003

#5

Message par Hollywood 214 » jeu. févr. 16, 2012 9:25 pm

a tout hasard, j'ai vu que certains skins ont été mis à jour, est ce que cela entraine t il la suppression des autres skins que j'ai installé?
Image
Avatar de l’utilisateur

STAG
WSO Co-pilote
WSO Co-pilote
Messages : 859
Inscription : 10 juin 2007

#6

Message par STAG » jeu. févr. 16, 2012 9:37 pm

Merci les gars ! Du super boulot !! :notworthy
Avatar de l’utilisateur

Fullnegi
Rédacteur
Rédacteur
Messages : 1407
Inscription : 17 juin 2009

#7

Message par Fullnegi » jeu. févr. 16, 2012 9:49 pm

Updated SR-71 skins BY MANIACSKINWORKS/ZELEGEND, OCT.2011 RELEASE FOR FALCON BMS 4.32
Pour celui la , je pense pas que tu ai touché au skin du SR-71 ^^

o - Squadrons with appropriate skins, in the game, should now use them
ça dépend quel skin tu as installé.
Mais je pense que c'est propable...

Quelque peut m'expliquer en clair ce que veux dire cette ligne ?




- Fixed ACMI shadowmap position.
Cool ça :) Pouvoir faire des vidéos de l'acmi avec fraps :)
Comme quoi , même un fix comme ça est utile :)
Image
Avatar de l’utilisateur

Hollywood 214
Mécano au sol
Mécano au sol
Messages : 544
Inscription : 03 juillet 2003

#8

Message par Hollywood 214 » jeu. févr. 16, 2012 10:05 pm

j'ai eu ma réponse.
non ça ne modifie pas les skins, j'avais rajouté celui du mig29 dprk et celui du su27 ainsi que de l'AWACS.
Ils sont toujours présent.

cependant j'ai une question:
il faut cocher "cockpit displays to external windows" pour avoir les mfd exportés?
parcque l'avantage c'est que l'on a un écran plein pour l'ui mais je n'arrive pas à trouver les mfds sur l'autre écran.

et ensuite "double resolution cockpit displays" c'est pour quel utilité?
Image
Avatar de l’utilisateur

Fullnegi
Rédacteur
Rédacteur
Messages : 1407
Inscription : 17 juin 2009

#9

Message par Fullnegi » jeu. févr. 16, 2012 10:11 pm

je t'ai répondu sur le Teamspeak , mais je vais quand même répondre pour les autres hein :)
cependant j'ai une question:
il faut cocher "cockpit displays to external windows" pour avoir les mfd exportés?
parcque l'avantage c'est que l'on a un écran plein pour l'ui mais je n'arrive pas à trouver les mfds sur l'autre écran.
Effectivement pour "activer" le programme Cockpit display extraction de BMS , tu dois cocher ceci ;)
et ensuite "double resolution cockpit displays" c'est pour quel utilité?
Sert à amélioré la résolution des écrans Mfds dans le simu :)
Image

jorjio
Apprenti-Mécano
Apprenti-Mécano
Messages : 258
Inscription : 21 septembre 2006

#10

Message par jorjio » jeu. févr. 16, 2012 10:37 pm

C'est pas le sujet mais puis qu'on en parle: moi j'ai bien les MFD sur le 2eme ecran mais je n'arrive pas à avoir bms en pleine écran sauf en vol.

Et au passage quand même merci à l'équipe de BMS pour le boulot, encore un grand pas pour notre sim préféré :notworthy
Avatar de l’utilisateur

Hollywood 214
Mécano au sol
Mécano au sol
Messages : 544
Inscription : 03 juillet 2003

#11

Message par Hollywood 214 » jeu. févr. 16, 2012 10:41 pm

Fullnegi a écrit :je t'ai répondu sur le Teamspeak , mais je vais quand même répondre pour les autres hein :)


Effectivement pour "activer" le programme Cockpit display extraction de BMS , tu dois cocher ceci ;)


Sert à amélioré la résolution des écrans Mfds dans le simu :)
+1 tu m'as devancer!!
Image
Avatar de l’utilisateur

Fullnegi
Rédacteur
Rédacteur
Messages : 1407
Inscription : 17 juin 2009

#12

Message par Fullnegi » jeu. févr. 16, 2012 10:51 pm

C'est pas le sujet mais puis qu'on en parle: moi j'ai bien les MFD sur le 2eme ecran mais je n'arrive pas à avoir bms en pleine écran sauf en vol.
Oui , c'est normal , comme tu exporte les Mfds sur des écrans , les valeurs de l'écran principal sont un peu dérouté pour l'UI , moi personnellement , je préfère comme cela car je peux encore tripoté a Teamspeak pendant le briefing ;)

T'en que l'écran est plein en vol , moi ça me convient , mais je ne sais pas s'il y a moyen de rattraper ce petit "defaut"
Image
Avatar de l’utilisateur

Tursiop
Moderateur
Moderateur
Messages : 1281
Inscription : 27 mars 2010

#13

Message par Tursiop » jeu. févr. 16, 2012 11:03 pm

Merci à l'équipe de BMS pour cette update:notworthy

Une petite question: est-ce que les TE créer avec la version précédente sont compatible avec BMS update 1?

Tursiop
Intel Core i5 2500K 4.5Ghz - ASUS P8Z68-V - 8Go DDR3 - ATI Radeon HD 6970, ATI Radeon 5770 MSI Hawk - Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio - Samsung SSD 840EVO - Antec HCG-620 - WINDOWS Seven 64bits
HOTAS COUGAR FSSB R1 - TV LCD LG 32" - MFD Extractor - TrackIr 4 Pro - Simped F16+ - BMS 4.32 / FSX + VRS / DCS World (FC3+DSC A-10)

- Mon cockpit F16
- Film "Movers in the box" - FFW01
Image

Image
Image
Avatar de l’utilisateur

Fullnegi
Rédacteur
Rédacteur
Messages : 1407
Inscription : 17 juin 2009

#14

Message par Fullnegi » jeu. févr. 16, 2012 11:14 pm

Une petite question: est-ce que les TE créer avec la version précédente sont compatible avec BMS update 1?
Bon , c'est vrai que je suis pas la personne la plus qualifié pour répondre , m'enfin...

De test , campagne , TE , sauvegarde , ACMI etc... sont toujours compatible.

cette update est pour la plus grande partie un FIX , donc des corrections de bug à ce que j'ai entendu ;)
Image
Avatar de l’utilisateur

Tursiop
Moderateur
Moderateur
Messages : 1281
Inscription : 27 mars 2010

#15

Message par Tursiop » jeu. févr. 16, 2012 11:55 pm

Je pense aussi que ça fonctionnera mais bon comme à la FFW01 on a qq TE d'avance, je voudrais être sûr que c'est compatible;)
Intel Core i5 2500K 4.5Ghz - ASUS P8Z68-V - 8Go DDR3 - ATI Radeon HD 6970, ATI Radeon 5770 MSI Hawk - Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio - Samsung SSD 840EVO - Antec HCG-620 - WINDOWS Seven 64bits
HOTAS COUGAR FSSB R1 - TV LCD LG 32" - MFD Extractor - TrackIr 4 Pro - Simped F16+ - BMS 4.32 / FSX + VRS / DCS World (FC3+DSC A-10)

- Mon cockpit F16
- Film "Movers in the box" - FFW01
Image

Image
Image
Avatar de l’utilisateur

jojo
Légende volante
Légende volante
Messages : 18757
Inscription : 22 octobre 2002

#16

Message par jojo » ven. févr. 17, 2012 8:21 am

Est-ce que le problème de précision des LGB a été résolu? Je ne le vois pas dans le changelog.

PS: pour le moment je ne peux pas m'enregistrer le forum BMS à cause du système antispam:crying:
Photo aéro: Nikon D7000/ D500 + Sigma 150-600 F5-6.3
ma galerie: cliquez
Image Image
Avatar de l’utilisateur

marge
WSO Co-pilote
WSO Co-pilote
Messages : 928
Inscription : 04 août 2001

#17

Message par marge » ven. févr. 17, 2012 10:15 am

jojo a écrit :Est-ce que le problème de précision des LGB a été résolu? Je ne le vois pas dans le changelog.

PS: pour le moment je ne peux pas m'enregistrer le forum BMS à cause du système antispam:crying:
Même problème pour moi, impossible de s'enregistrer sur BMS!! :sad:
Image
Image

i7-4770K(3,5Gz),MSI Z87-G45 Gaming,RAM 16 Go, MSI GeForce GTX 770 2 Go, 2 SSD Samsung 250 Go+2 HD 750Go,Win 7 64bits, F4BMS, BS,SaitekX52,TrackIR
Avatar de l’utilisateur

Topic author
amraam
As du Manche
As du Manche
Messages : 10513
Inscription : 12 septembre 2003

#18

Message par amraam » ven. févr. 17, 2012 10:33 am

Quel problème de précision? Tu veux parler du bug terrain plutôt?

Pour ceux qui ont du problème pour s'enregistrer sur le forum, direct download ici: http://www.veterans-gaming.com/download.php?view.163

codenamepanzer
Apprenti-Mécano
Apprenti-Mécano
Messages : 200
Inscription : 12 mars 2010

#19

Message par codenamepanzer » ven. févr. 17, 2012 12:11 pm

Peut-on avoir le patch en chargement direct sans passer par torrent?
En biblio C6 par exemple
Avatar de l’utilisateur

jojo
Légende volante
Légende volante
Messages : 18757
Inscription : 22 octobre 2002

#20

Message par jojo » ven. févr. 17, 2012 12:36 pm

amraam a écrit :Quel problème de précision? Tu veux parler du bug terrain plutôt?

Pour ceux qui ont du problème pour s'enregistrer sur le forum, direct download ici: http://www.veterans-gaming.com/download.php?view.163
Merci pour le lien, mais j'aimerais bien pouvoir m'enregistrer aussi. Il doit bien y avoir un peu de lecture inréressante sur ce forum:innocent:

Ensuite oui c'est le bug terrain qui fait que les GBU ne tombent pas là où on vise...vous avez pu faire quelquechose?
Photo aéro: Nikon D7000/ D500 + Sigma 150-600 F5-6.3
ma galerie: cliquez
Image Image
Avatar de l’utilisateur

Topic author
amraam
As du Manche
As du Manche
Messages : 10513
Inscription : 12 septembre 2003

#21

Message par amraam » ven. févr. 17, 2012 1:33 pm

Bonne question... Je pense mais je ne suis pas certain. Jusqu'à présent j'ai pas eu de soucis à frapper à la LGB des blindés mais cet vrai que j'ai pas spécialement été en terrain montagneux.
Avatar de l’utilisateur

DeeJay
As du Manche
As du Manche
Messages : 12969
Inscription : 08 septembre 2001

#22

Message par DeeJay » ven. févr. 17, 2012 1:45 pm

jojo a écrit :Merci pour le lien, mais j'aimerais bien pouvoir m'enregistrer aussi. Il doit bien y avoir un peu de lecture inréressante sur ce forum:innocent:

Ensuite oui c'est le bug terrain qui fait que les GBU ne tombent pas là où on vise...vous avez pu faire quelquechose?
Jamais entendu parlé de ça? …

Je connais le soit disant bug du Point Track qui ne marche pas tt le temps (comme en vrai d’ailleurs, et c’est bien pour ça que 95% du temps, le guidage se fait en mode Area) ...

Mais pas de problème de précision avec les GBU à notre connaissance !?
ASUSTeK ROG MAXIMUS X HERO / Intel Core i5-8600K (4.6 GHz) / NVIDIA GeForce GTX 970 / 16GB DDR4 Ballistix Elite, 3200 MHz / Windows 10 Home 64-bit / HOTAS Cougar FSSB R1 (Warthog grip) / SIMPED / MFD Cougar / ViperGear ICP / Track IR 5 / Moniteur incurvé 27'' 1080p Samsung C27F396
Avatar de l’utilisateur

archibaldgb
Apprenti-Mécano
Apprenti-Mécano
Messages : 286
Inscription : 02 octobre 2006

#23

Message par archibaldgb » ven. févr. 17, 2012 2:07 pm

Bonjour à tous

Suite à la sortie du update 1, j'ai réinstallé complétement BMS en vue d'avoir une installation clean sans aucun additif (theatres Aegean, Balkans, add-on pilote de Harpoon, add-on éclairage cockpit...etc)
Après avoir installé l'update et les différents add-on que je possédais je m'aperçois que le pilote Harpoon n'apparait plus dans le théatre Korea mais fonctionne dans le théatre Balkans. Est-ce que ce add-on est compatible avec le nouvel update ?
A vous lire

Ok trouvé, il suffit d'entrer le "parent number" 2 dans le Lod editor puis suivre la procédure indiquée par Harpoon et cela fonctionne bien
Image :cowboy: Bien faire et laisser braire !
Avatar de l’utilisateur

Couby
Jeune Pilote
Jeune Pilote
Messages : 1738
Inscription : 11 août 2001

#24

Message par Couby » ven. févr. 17, 2012 2:57 pm

Autre lien de download direct : site VEAF - 235th.

codenamepanzer
Apprenti-Mécano
Apprenti-Mécano
Messages : 200
Inscription : 12 mars 2010

#25

Message par codenamepanzer » ven. févr. 17, 2012 3:15 pm

To answer my own request : here is the link to a direct download
http://www.mediafire.com/download.php?81jrdc9k3hpg32b

thanks to "Arty" on benchmarksim forum
Répondre

Revenir à « Falcon 4.0 BMS »